Év embere 2015 Összekapaszkodva énekelték Charlie dalait

Összekapaszkodva énekelték Charlie dalait

239

Az légy, aki vagy, illetve a Könnyű álmot hozzon az éj című két klasszikus számot Charlieval együtt énekelték a bálozók február 27-én a Zilahi Teremben megtartott Év embere gála, on. Az est sztárvendége igazán kitett magáért, elhozta legszebb dallamait, mellette a dalok között mesélt életéről, terveiről. S Charlie szó szerint követte egyik legnagyszerűbb dalának sorát, hiszen néha kortyolt egyet a jégbe hűtött whiskyből. 

Charlie hazánkban még mindig az egyik legnépszerűbb előadóművész, akinek a kilencvenes évek elején alkotott számait szinte minden korosztály kívülről fújja.

A bálozók szinte sorfalat alkottak a színpad előtt, összekapaszkodva énekelték a legnépszerűbb dallamokat, amelyekből a két említett mellett természetesen nem hiányozhatott a Jég dupla whiskyvel, vagy a Skandináv éjszakák. Az énekes nosztalgiázva beszélt eddigi pályafutásáról, szomorúan említette az alig másfél évvel ezelőtti eseményt, amikor szeretett felesége elhunyt, de ahogy mesélte, a zene, a zenésztársak, a koncertek visszahozták az életbe. Majd egy órát szórakoztatta a gálázókat, zárásként egy fél órás közös fotózástól sem riadt meg. Charliet az L.K. Beat követte a színpadon, s Szécsi Norbiék a táncparketten tartották a bálozókat. 

Aki úgy gondolta, hogy a felfokozott hangulat után a szabadban érdemes szippantani egyet a jóból, az megcsodálhatta a parkolóban kiállított legújabb Volvo modelleket, az XC 60-ast és a rendkívül elegáns XC 90-est, mindkettő pompás járgány. 

Éjfélkor elcsendesedtek a gálázók, hiszen kezdődött a jótékonysági borárverés, amelynek néhány tétele azért parázs csatát hozott, szerencsére valamennyi felajánlott palack elkelt. A szervezők a bevételt a nyíregyházi Egészséges Újszülöttekért Alapítvány részére utalják át. Az árverést a tombola követte, majd következhetett ismét a tánc, a kóstolás, a csoki sziget. A jubileumi, tízedik gála nagyszerűen sikerült, a szervezők már most bejelentették, hogy 2017-ben március 4-én szervezik a következőt!

MEGOSZTÁS