XI. Nyíregyházi Borbál Szelfiözön Marót Vikivel és Novával

Szelfiözön Marót Vikivel és Novával

1662

Igazi családi ünnepélyé alakult az Év embere gála, XI. Nyíregyházi Borbálon a sztárvendég koncertje utáni fél óra. Marót Vikit és Novai Gábort egyszerűen nem akarták elengedni a bálozók, hatalmas csapatfotó készült a szenzációs műsor után, ahol a gálázók jelentős része inkább fél lábon állt, vagy pipiskedett, csakhogy ráférjen a családi fotóra. Sikerült!

Hatalmas ováció fogadta Vikit és Novát a koncert végén, de ami utána következett, arra ők sem számítottak. Beindult a szelfiözön, hihetetlen mennyiségű közös fotó vagy egy össznépi csapatkép készült velük, ők pedig bájosan mosolyogtak, szerintem ritkán van részük hasonló ünneplésben. Még az emeleti csokiszigetes szekció is kiürült a sztárvendég koncertjére, azért voltak, akik a kényelmes emeleti páholyt választották mondjuk egy Árvay, Eszterbauer vagy Heimann remekművel a poharukban. A sztárborászukra is kijutott a jóból, angyali szeretettel fogadták őket a bálozók és bőszen kóstolgatták finom boraikat. 

 Éjfélkor kezdődött a jótékonysági borárverés, ahol különleges, antik vagy például olyan borokra lehetett licitálni, amelyek már csak az adott borász trezorjában található. Külön  öröm volt, hogy a sztárborászok is szenzációs tételeket ajánlottak fel, csakúgy mint Kiss János borász, aki egy tengerentúlra szánt ritkasággal lepte meg a licitálókat. Az árverésen volt sikítozás, ünneplés, ováció egy-egy tétel után, úgyhogy a báli hangulat egy pillanatra sem csillapodott. Szerencsére valamennyi tétel elkelt, a főszervezők idén úgy döntöttek, hogy a bevételt a nemrég elhunyt két kosárlabdázós, Páll István és Zentai Levente özvegyének adják át, amit meg is tettek.    

A borárverést követte a tombola, ahol csakúgy, mint az elmúlt években, gyorsítottak a főszervezők, csak a nagy értékű nyereményeket sorsolták a színpadon, a többi nyereményt pedig hoszteszektől tudták átvenni a szerencsések. Ahogy lezajlott a borárverés és a tombola, ismét az LK Beat lépett a színpadra, Szécsi Norbiék rettentően megtáncoltatták a bálozókat, akik fáradhatatlanul ropták. A kellemes borok, csokik, sajtok, sonkák kóstolására is maradt még idő, majd hajnali háromkor zárult tizenegyedik alkalommal az Év embere gála, Nyíregyháza Borbál.

A záró képsorokat ezúttal is Kerekes Kata és férje, Zoltán jóvoltából csemegézhetitek.   

phoca thumb l 8687
Képgalériánkat a fotóra kattintva nézheted meg.

MEGOSZTÁS