Borbál András menedzseli az olimpikonokat

András menedzseli az olimpikonokat

1417

Krivács András, a Magyar Gasztronómiai Szövetség elnöke, a baktalórántházi Fenyves Szálloda és Konferencia Központ szálloda igazgatója és a nyíregyházi Zombor-Csoport két ügyvezető-tulajdonosa, Zombor Krisztián és Zombor Szabolcs megosztva veheti át az Év embere a megyében 2019 díjat!

Tizennegyedik alkalommal hirdettük meg az Év embere a megyében címet, amelyre több javaslat is érkezett.

Közülük a civil zsűri döntése alapján Krivács András valamint Zombor Krisztián és Zombor Szabolcs veheti át a díjat 2020. március 21-én 19 órától az Év embere gála, XIV. Nyíregyházi Borbálon. Az exkluzív gálát a nyíregyházi Zilahi teremben rendezzük.

Krivács András gőzerővel készíti fel a magyar szakács és cukrász válogatottat a február 14-én kezdődő stuttgarti IKA Culinary Olimpics-re, ami a szakmában a csúcsrendezvénynek számít.

A 26 fős nemzeti válogatott mellett 10 fős az úgynevezett katonai csapata, valamennyi tréning helyszíne a Fenyves. Stuttgartban 60 ország 2000 résztvevője mutatja be hazája nemzeti ételeit, 110 fő kóstol, amelyhez 40 pincért kapnak segítségül. András elmondta, magyar alapanyagokat használnak fel a legmodernebb technológiai megoldásokkal. Stuttgart után startol a Bocuse d’Or magyar döntője, majd júliusban tartják Szentpetervárott a világversenyt, ahol egy magyar páros felkészítését vezeti. A Fenyves Központ 2020-ban a Kisfaludy-program segítségével újra csinosodik, bővül a wellness részleg, az éttermi rész, a kerthelyiség, a konferencia központ. November 22-én pedig csúcsgasztronómiai rendezvényt tartanak Fenyves Gála néven.

Ahogy eddig is megszokhatták, 2020. március 21-én exkluzív gálán köszöntjük az Év emberét, a négyfogásos tányér és borszervizes vacsora (a Lugas étterem prezentálja) mellett pálinka, sajt, sonka kóstoló, csokoládé sziget a mátészalkai Nobilis Zrt. jóvoltából, két borászat (Royal Tokaji, Mád és Maul Pincészet, Villány) bemutatója, sztárvendég (Bon-Bon együttes), jótékonysági borárverés és értékes ajándékokért tombola sorsolás lesz. A zenéről és a hangulatról ezúttal is az LK-Beat gondoskodik Szécsi Norbert vezetésével.

EMLÉKEZTETŐÜL AZ EDDIGI ÉV EMBERE A MEGYÉBEN DÍJAZOTTJAI:

• Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark ügyvezető igazgatója,
• dr. Tasnádi Csaba, a Móricz Zsigmond Színház igazgatója,
• Szabó Dénes, a Cantemus Kórus vezetője,
• dr. Cservenyák László, a Szatmári Múzeum igazgatója, és Bencze Antal, a Ke-Víz 21 Zrt. vezérigazgatója,
• Marso Kft. tulajdonosai – Berecz Péter, Márkus József, Poroszka Ottó, Somlai Sándor-,
• Balogh István, a Carbon Black Kft. ügyvezető igazgatója, Balázs Attila, az MTVA fotóriportere (különdíj),
• Bige László, a Bige Holding cégcsoport tulajdonosa,
• Bárány László, ifj. Bárány László és Bárány Péter, a Master Good cégcsoport tulajdonosai,
• Szabó Gabriella, a McDonald’s nyíregyházi üzletvezetője
• Novák Tibor, Novák Tiborné Erika, Novák Éva és Novák Mariann, a mátészalkai Nobilis Zrt. tulajdonosa, vezérigazgatója, export- és marketing teendőkért felelős vezetője
• Pekó László, a Nyírzem Zrt. elnök-vezérigazgatója, a COOP elnöke és Lakatos Tibor, a Vela Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója
• Bede József, a Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet alelnöke, a korábbi Szabolcs Takarékszövetkezet ügyvezető-elnöke
• Fucsovics Márton teniszező

A díjkiosztó gáláról bővebben az nyhborozo.hu oldalon olvashatnak, jegyigénylés: Máthé Csaba (20/9656-444, mathe.csaba001@gmail.com), Nagy Gábor (20/397-1915 gazi.kft@chello.hu).

MEGOSZTÁS