XI. Nyíregyházi Borbál Köszöntgetve poharazgattunk az Év embere gálán

Köszöntgetve poharazgattunk az Év embere gálán

1685

Úgy zajlott, mint egy mini Oscar-gála. A két ünnepelt, az Év embere a megyében 2006 két díjazottja, Pekó László és Lakatos Tibor gratulált egymásnak, megköszönték kollégáiknak és családjuknak azt a támogatást, amely elengedhetetlen volt számukra az üzleti sikerek elérésben, majd kezdődhetett a gála második felvonása, az ünneplés, a vacsora, a társasági élet, a szórakozás. 

Az Év embere gála, XI. Nyíregyházi Borbálon ezúttal a finom vacsora és a sztárborászatok mellett a hangsúly a különleges gyümölcsökből főzött pálinkáé volt, amivel az egyik díjazott, Lakatos Tibor kínálta meg a résztvevőket. Azt már nagyon sokan tudják, hogy a Szatmár Beregi Pálinka Lovagrend tagja, de azt kevesen, hogy Tibor eddig közel 100 fajta gyümölcsből készített saját magának pálinkát. Ebből a kollekcióból hozott egy kisebb fajta bemutatót, s amikor sorra érkeztek hozzá a gratulálók, stílusosan egy-egy kupicával köszöntgették egymást. Szóval közvetlenül a díjátadás után már frenetikus volt a hangulat!

A remek belépő a pálinka mellé a Volvo legújabb csodái voltak. Az elmúlt anyagban már szóltunk a kiváló vacsoráról, mellette a nagyszerű koktélok végig kísérték az estet, csakúgy, mint a Tarpa Manufaktúra kiváló pálinkái, a remek sajtok, sonkafalatkák, na és a Nobilis csoki szigete, amely ezúttal is elvarázsolt mindenkit. A vacsorát követően a sztárborászok vették át a terepet, Árvay János nagyszerű furmintjait, Eszterbauer Ildikó vörös borait kóstolhatta a nagyérdemű, míg ifjabb Heimann Zoltán a Barbárral aratott. Mindhárman átvették a báli hangulatot, úgyhogy nagyszerű csevej alakult ki a bálozókkal. Ahogy elkezdődött az LK Beat muzsikája, a többség táncra perdült, ropták a táncot rendesen. A vacsorához kínált borok közül az első kettő fogyott a legjobban, az Angyal Pincészet Muscat Blanc-ja és Koch Csaba villányi rozéja, abból folyamatosan visszakóstoltak a résztvevők. 

Beszámolónkat a gáláról folytatjuk, akkor jönnek a sztárvendégek, a borárverés és a tombola részletei. Addig is élvezzék a báli fotókat Kerekes Kata és férje, Zoli jóvoltából. 

no images were found

MEGOSZTÁS