Borbál A veseosztálynak ajánljuk a borárverés összegét

A veseosztálynak ajánljuk a borárverés összegét

1554

Május 3-án adjuk át az Év embere gála, XIII. Nyíregyházi Borbál borárveréséből befolyt összeget a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika veseosztályának, amely eszközt, felszerelést fog vásárolni az adományból.

Ahogy megszokhatták, valamennyi gálán éjfélkor jótékonysági borárverést szervezünk, amelyen exkluzív, különleges borokat árverezünk, idén sem történt másképp!

Minden gálán különleges eseménynek számít a jótékonysági borárverés, hiszen azok a borászok, akik az elmúlt években hozzánk látogattak, illetve a jelen lévő sztárborászok mindig egyedi, sokszor boltban már nem kapható tételekkel lepnek meg bennünket, amelyekre licitálhatnak a gálázók.

Ezúttal is valamennyi tétel elkelt, a licit összege befolyt, úgyhogy az összeget május 3-án adjuk át.

A borárverés idején már túl voltunk a nagyszerű vacsorán, megkóstoltuk a tiszabecsi pálinkát, egy erős Dallmayr kávéval tuningoltuk magunkat, az exkluzív koktélokat, szemezgettünk a csoki sziget finomságai között, falatoztunk a sonka és a sajtpulton és folyamatosan kóstoltuk a két sztárborász, Áts Károly és ifjabb Tiffán Zsolt borait. Az LK Beat ismét elkápráztatott bennünket, a sztárvendég Dolly pedig a legnépszerűbb dalait hozta el nekünk.

A jótékonysági borárverést a tombolasorsolás követte, majd az LK Beat szólította a táncparkettre a nagyérdeműt. Szokatlan volt számunkra, hogy egy órával előrébb jártunk, akkor volt az óraátállítás, de ez nem zavart meg minket, táncoltunk tovább! Addigra már Fucsovics Marci, az Év emberétől elköszönt tőlünk, ment Budapestre. Marci a héten Barcelonában versenyzett, a jövő héten Münchenben fog játszani, szurkolhatunk továbbra is neki.

A cikkhez az utolsó adag bőséges fotógyűjteményt kínáljuk, érdemes végig pörgetni, hiszen Kerekes Kata és férje, Zoltán jóvoltából szenzációs emlékeket kapunk!

MEGOSZTÁS