Borbál A Bon-Bon a sztárvendég az Év embere gálán

A Bon-Bon a sztárvendég az Év embere gálán

1346

A Valami Amerika című film főcímdalát jegyzőt Bon-Bon együttes lesz a sztárvendég az Év embere gála, XIV. Nyíregyházi Borbálon.

A gála három ünnepeltje: Krivács András, a Magyar Gasztronómiai Szövetség elnöke, a baktalórántházi Fenyves Szálloda és Konferencia Központ szálloda igazgatója és a nyíregyházi Zombor-Csoport két ügyvezető-tulajdonosa, Zombor Krisztián és Zombor Szabolcs, ők megosztva vehetik át az Év embere a megyében 2019 díjat! Az exkluzív rendezvényt 2020. március 21-én 19 órától a nyíregyházi Zilahi teremben rendezzük.

Huszonötödik születésnapját ünnepli idén a Bon-Bon együttes, amely a kezdetektől két alapítót jegyez, Szolnoki Pétert és Török Tamást.

Az egyik legigényesebb pop-rockzenét játszó együttes folyamatosan gyártotta a slágereket, elég, ha csak a Sexepilem, a The Name is Bon… Bon-Bon, Haverok, buli, szamba, vagy a Valami Amerika főcímdalára gondolunk. Szolnoki Péter Auth Csillával közösen dolgozta fel a Féltelek című dalt, a Color nagy sikerű számát, amely sokáig volt listavezető. Majd húsz évvel ezelőtt New Yorkban lépnek fel, Péter ráadásul meghívást kap a Freddy Mercury koncertre is. Folyamatosan telt ház előtt turnéznak, eljutnak Dél-Afrikába, sőt Ausztráliába is, ahol lázba hozzák a kinti magyarokat.

A Valami Amerika után ők jegyzik a Kútfejek című film főcímdalát is, sőt ők írják a Bakkerman főcímzenéjét. Három filmslágerükkel szerepelnek a Csináljuk a fesztivált szórakoztató műsorban. Cserháti Zsuzsa emlékére áthangszerelik a legnépszerűbb dalait, így a Mennyit ér egy nő, Szelíden ringasd el, és az Új élet kezdődött veled című nótákat. Egy kicsit átlépnek a swing és a szimfónia világába, miközben nem hagyják abba a lemezkiadást sem, szám szerint a 17.-nél járnak. Az Év embere gálán a legnépszerűbb dalaikat fogják énekelni, remélhetőleg a bálozók nagy ovációja mellett.

Ahogy eddig is megszokhatták, 2020. március 21-én exkluzív gálán köszöntjük az Év emberét, a négyfogásos tányér és borszervizes vacsora (a Lugas étterem prezentálja) mellett kiváló Panyolai pálinka, sajt, sonka kóstoló, csokoládé sziget a mátészalkai Nobilis Zrt. jóvoltából, két borászat (Royal Tokaji, Mád és Maul Pincészet, Villány) bemutatója, sztárvendég (Bon-Bon együttes), jótékonysági borárverés és értékes ajándékokért tombola sorsolás lesz. A zenéről és a hangulatról ezúttal is az LK-Beat gondoskodik Szécsi Norbert vezetésével.

EMLÉKEZTETŐÜL AZ EDDIGI ÉV EMBERE A MEGYÉBEN DÍJAZOTTJAI:

• Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark ügyvezető igazgatója,
• dr. Tasnádi Csaba, a Móricz Zsigmond Színház igazgatója,
• Szabó Dénes, a Cantemus Kórus vezetője,
• dr. Cservenyák László, a Szatmári Múzeum igazgatója, és Bencze Antal, a Ke-Víz 21 Zrt. vezérigazgatója,
• Marso Kft. tulajdonosai – Berecz Péter, Márkus József, Poroszka Ottó, Somlai Sándor-,
• Balogh István, a Carbon Black Kft. ügyvezető igazgatója, Balázs Attila, az MTVA fotóriportere (különdíj),
• Bige László, a Bige Holding cégcsoport tulajdonosa,
• Bárány László, ifj. Bárány László és Bárány Péter, a Master Good cégcsoport tulajdonosai,
• Szabó Gabriella, a McDonald’s nyíregyházi üzletvezetője
• Novák Tibor, Novák Tiborné Erika, Novák Éva és Novák Mariann, a mátészalkai Nobilis Zrt. tulajdonosa, vezérigazgatója, export- és marketing teendőkért felelős vezetője
• Pekó László, a Nyírzem Zrt. elnök-vezérigazgatója, a COOP elnöke és Lakatos Tibor, a Vela Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója
• Bede József, a Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet alelnöke, a korábbi Szabolcs Takarékszövetkezet ügyvezető-elnöke
• Fucsovics Márton teniszező

A díjkiosztó gáláról bővebben az nyhborozo.hu oldalon olvashatnak, jegyigénylés: Máthé Csaba (20/9656-444, mathe.csaba001@gmail.com), Nagy Gábor (20/397-1915 gazi.kft@chello.hu).

MEGOSZTÁS