Arhív hírek Élhetőbb Hétköznapokért Alapítvány

Élhetőbb Hétköznapokért Alapítvány

581

Az Alapítvány céljai:

  • Az Alapítvány célja elsősorban Nyíregyházán és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az egészséges életmódra való nevelés, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, a környezettel való harmonikus együttélésre való nevelés, a hétköznapoknál a szabadidő tartalmas eltöltésére való felhívás, szabadidős sportra nevelés, lakókörnyezetünk tisztaságának megóvása, valamint az ehhez kapcsolódó kulturális, társadalmi, egészség megőrző és szabadidős rendezvények szervezése, ismeretterjesztés.
    Céljaival kapcsolatos ismeretterjesztő és propagandaanyagok terjesztése. Ezekkel kapcsolatos nevelés, oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés és az ezekhez kapcsolódó rendezvények szervezése, lebonyolítása.
  • Nyíregyházi és megyei értékek, természetes élőhelyek megőrzése.
  • A hétköznapokban szabadidős programok szervezése a társadalom valamennyi rétege számára, közös programok szervezése felnőtt, ifjúsági és gyermek csoportokkal, más alapítványokkal.
  • A kulturális örökség megóvása területén kulturális, szabadidős, társadalmi és egészség megőrző rendezvényein keresztül felhívja a figyelmet kulturális értékeink, örökségeink fontosságára, elősegíti a kötődést a megyénkkel szomszédos országok (Ukrajna, Románia, Szlovákia) lakóival.

Az Alapítvány feladatai:

  • Az Alapítvány rendezvények, előadások, szakmai fórumok, kulturális, egészség megőrző, társadalmi és szabadidős rendezvények, valamint az ezeken való részvétel megszervezése.
  • Az Alapítványi élet alapjait képező közösségi munka megteremtése.

Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt.

Az alapítvány nyílt alapítvány, ahhoz bárki csatlakozhat. A csatlakozás elfogadásáról az alapító dönt. A csatlakozással a csatlakozó alapítói jogok gyakorlójává válik.

Élhetőbb Hétköznapokért Alapítvány
4400 Nyíregyháza, Északi krt. 58. 3/15.
Adószám: 18737462-1-15
Elérhetőség: Máthé Csaba 20/9656-444

MEGOSZTÁS