Borbál Dolly is szemezgetett a csokiszigetnél

Dolly is szemezgetett a csokiszigetnél

1339

Dolly imádja az édességet! Ezzel valószínűleg nem árulunk el igazi újdonságot, azzal viszont igen, hogy az Év embere gála, XIII. Nyíregyházi Borbál sztárénekese a fergeteges hangulatú produkciója után megkóstolta a Görömbei Cukrászat vacsora desszertjét, majd a Nobilis csokiszigetnél a finomságokból szemezgetett.

A csoki mindenkit meghódított, hiszen nemcsak a gálázók, hanem előbb Fucsovics Marci, az Év embere, majd pedig Dolly is elismerően bólogatott a kóstolót követően.

A legendás Hungária együttes legjelentősebb énekesei szórakoztatták az elmúlt években a gálázókat, hiszen előbb Fenyő Miki, majd Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar (Novai Gábor), tavaly Szikora Róbert és a Gidák, idén pedig Dolly lépett fel a borbálon. Az énekesnő természetesen a legnépszerűbb dalokat adta elő, két ráadással, majd kezdődött a szokásos, szinte végeláthatatlan közös fotózás, amit valljuk be, Dolly remekül bírt. Akkorra már javában zajlott a tiszabecsi pálinkák visszakóstolója, a koktélok szépen fogytak, a két borász pedig bőszen töltögetett a poharakba. A sztárvendég után ismét az LK Beat mozgatta meg a nagyérdeműt, miközben az emeleten finom sajtokat és ízletes sonkát lehetett kóstolni. Akkorra már Fucsovics Marci is elbúcsúzott tőlünk, hiszen indult vissza Budapestre. Marcit a héten a barcelonai ATP-tornán láthatjuk, úgyhogy újra drukkolhatunk neki.

A cikkhez most bőségesebb fotógyűjteményt kínálunk, érdemes végig pörgetni, hiszen Kerekes Kata és férje, Zoltán jóvoltából szenzációs emlékeket kapun. Még egy adag fotót mutatunk be, úgyhogy folytatjuk a beszámolónkat a gáláról!

MEGOSZTÁS