Év embere 2015 Könnyű álmot kívánt Charlie

Könnyű álmot kívánt Charlie

212

5960

A kifogástalan, négyfogásos ínyenc borvacsora után a főszervezők táncra invitáltak a bálozókat a február 27-i Év embere díjkiosztó gálán, Nyíregyházi Borbálon. A forró hangulatot az L.K. Beat Szécsi Norberttel az élén garantálta. Közben a földszinten szatmári szilva és szabolcsi alma pálinkát kínáltak, az emeleten pedig megnyílt az exkluzív borkóstoló, a sajt és sonka ízlelgető, valamint az egészen káprázatos Nobilis csokoládé-sziget. 

{jb_redbox}5834A Tarpa Manufaktúra ezúttal is kitett magáért, díjnyertes pálinkáit ízlelhettük, míg az emeleten Ipacs Szabó István, a Vylyan, mellette Domokos Attila, a Dobogó Pincészet főborásza kóstoltatta a két prémium birtok exkluzív borait.{/jb_redbox}

Így például ízlelgethettük a Montenuovo Cuvée-t, a 2011-es Merlot-t, vagy a 2012-es Villányi Franc-t, a tokajiaktól az utolsó palack 2013-as Betsek furmintokat, mellette a Birtok furmint is a poharakba került, valamint a Satöbbi névre hallgató édes aszú bor.

Az utóbbi években Bodnár Sándor mádi kézműves sajtkészítő mester hozta remekeit, idén is az ő termékeiből falatozgathattunk, s nem hiányzott mellőle a házi sonka sem. Ha már az Év emberei a Nobilis tulajdonosai voltak, Novák Tibor úgy döntött, egy kis ízelítőt ad a cég termékeiből, amiből egy varázslatos Nobilis csoki sziget lett, amely általános elismerést aratott.  

5952

{jb_redbox}Szécsi Norbiék majd egy órás szünetet tartottak, hiszen a színpadi show műsort Charlie vette át.{/jb_redbox}

5847

A bálozók a színpad előtt együtt énekelték a remek dalokat a népszerű énekessel, a Könnyű álmot hozzon az éj címűt pedig teljes extázisban dalolta mindenki. Charlie a dalok közben kellemesen elbeszélgetett a bálozókkal, ő is köszöntötte az Év embereit, Novák Tibort és feleségét, Erikát, majd az előadása zárásaként számtalan közös fotót készített a gálázókkal.

Éjfélkor a jótékonysági borárverésen különleges, egyedi tételek kerültek kalapács alá, azok a borászok, akik elküldték boraikat, nagyon kitettek magukért. A befolyó összeget a szervezők az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány részére ajánlották fel. A borárverést nagyszabású tombola követte, majd hajnal háromig az L.K. Beat táncoltatta a bálozókat. 

5943Képgalériánkat a fotóra kattintva nézheted meg

MEGOSZTÁS