Év embere 2015 A csoki sziget kihagyhatatlan volt az Év embere gáláján

A csoki sziget kihagyhatatlan volt az Év embere gáláján

231

Aranyrudak mintájára három öt kilós tábla csokoládé díszítette a Nobilis exkluzív csoki szigetét az Év embere gála, X. Nyíregyházi Borbál február 27-i díjkiosztó gáláján. Aki nem ismeri Novák Tibornak, az Év emberének visszafogott humorát, az könnyen rábólintott arra a kérdésre, mely szerint kérsz egy tábla csokoládét? Ha igen a válasz, akkor Tibor rámutatott a három öt kilós csoki csoda egyikére, itt van! 

Az idei gála kezdetén az elmúlt kilenc évről szóló fotó összeállítás megannyi emlékezetes momentumot idézett fel!

Ahogy lezárult a fotómontázs és a díjkiosztó, amelynek része volt a Nobilis életéről szóló filmbemutató, az előtérben a tarpai pálinka és a szivárvány színű koktélok, az emeleten elsősorban a boroké, és a borászoké volt a főszerep.

Ahogy eddig megszokhatták a bálozók, ezúttal is szenzációs borászok kóstoltattak és vettek részt a gálán, velük nemcsak a borok ízlelgetése, hanem a szakmai kérdések megvitatása is élmény volt. A bálozók bőszen „faggatták” a két exkluzív borkóstoló kínálóját, Ipacs Szabó Istvánt és Domokos Attilát, de jutott a kérdésekből Szentpéteri Attilának, Kiss Jánosnak, Bárdos Saroltának és dr. Molnár Péternek is. A beszélgetések vége mindig egy-egy finom bor kóstolásával zárult. 

 Az tagadhatatlan, hogy a már említett csokoládé szigetet mindenki felkereste, a bemutatott ínyencségek kóstolása kihagyhatatlan volt. Ahogy a négyfogásos ínyenc borvacsora zárult, a gratulációk sorát zsebelte be Krivács András, a baktai Fenyves Szálloda és Konferencia Központ vezetője, aki levezényelte a finomságokat. Jöhetett a tánc, a színpadon az L.K. Beat Szécsi Norberttel az élen szórakoztatta a nagyérdeműt. Norbiék ezúttal is nagyszerű zenével rukkoltak elő, na és az együttes vezetője „hozta” a megszokott hajstílust, a kakastaréjost!

MEGOSZTÁS