VII Nyíregyházi borbál Fenyő Miklós a sztárvendég az Év embere gálán

Fenyő Miklós a sztárvendég az Év embere gálán

451

Fenyő miklósFrenetikus hangulat Fenyő Miklóssal és a Mentha Projecttel, valamint ínyenc menü és exkluzív borkóstolók várják a bálozókat március 2-án az Év embere díjkiosztó gálán. Fenyő Miklós, a honi rock and roll király lesz a sztárvendég a március 2-i Év embere díjkiosztó gálának, egyben a VII. Nyíregyházi Borbálnak. A zenész legnépszerűbb dalaiból tart ízelítőt, ahogy előzetesen elmondta, garantálja a frenetikus hangulatot a gála helyszínén, az Egészségügyi Főiskola Zilahi Termében. Minden porcikátokat megmozgatom, üzente a bálozóknak Fenyő Miklós.

Szükség is lesz mozgásra, hiszen Krivács András, a Magyar Gasztronómiai Szövetség elnöke a baktai Fenyves Csárda séfjeivel négyfogásos tányér szervizes ínyenc menüt állított össze, amelyhez a borokat a mádi Orosz Gábor, az egri Bolyki János, a dél-balatoni Konyári János és a tarcali Tokajicum szolgáltatja. A bálon borász legendák, Bock József, Szepsy István és Thummerer Vilmos tartanak exkluzív borkóstolót. Valamennyien különleges borokkal kínálják Bige Lászlót, az Év emberét, valamint a báli résztvevőket. A pálinka ízlelgetőhöz a legkiválóbb pálinkákat a Tuzséri Pálinka Manufaktúra és a Tarpa Manufaktúra szolgáltatja, az édesszájúaknak a chocoMe kreációját ajánlják, de koktélbár és Dallmayr kávé sarok is szolgálja a bálozók szórakoztatását. A zenéről és a jó hangulatról Móré E. Csaba vezetésével a Mentha Project gondoskodik, s nem marad el a szokásos jótékonysági borárverés, valamint a nagy értékű tombolasorsolás sem.

{jb_info}Belépőjegy: 17.500 Ft, amely tartalmazza a teljes ellátást (köszöntő ital, négyfogásos tányér szervizes ínyenc vacsora hozzá illő borokkal, pálinkakóstoló, koktélbár, exkluzív borkóstolók (Bock József, Szepsy István, Thummerer Vilmos), kávé sarok, sajtbüfé.{/jb_info}

A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA: 
Marso logo 01 allo cube

A RENDEZVÉNY KIEMELT TÁMOGATÓI:

vela auto logo
VELA AUTÓ KFT. VOLVO MÁRKAKERESKEDÉS

tarpa logo masolata

Vela logo

Szabolcs RGB

agroforg
husqvarna

chocome

MEGOSZTÁS