VII Nyíregyházi borbál Fergeteges hangulat jellemezte az Év Embere Díjkiosztó gáláját, a VII. Nyíregyházi Borbált

Fergeteges hangulat jellemezte az Év Embere Díjkiosztó gáláját, a VII. Nyíregyházi Borbált

205

Bige László

Bige László, az Év embere a megyében 2012 díjat szombaton az Év embere gálán, egyben a VII. Nyíregyházi Borbálon vette át Máthé Csaba főszervezőtől. Az Egészségügyi Főiskola Zilahi Termében Bige László a díj mellé különleges ajándékként egy exkluzív borokkal teli Bock-bortrezort is kapott Bock Józseftől, és Poroszka Ottótól, valamint Lakatos Tibor is meglepte egyedi pálinkájával.

A gálán sztárvendégek – Mahó Andre, Fenyő Miklós, Karácsony James János – (f)okozta önfeledt szórakoztatásban lehetett részünk, melyet csak erősített a pazar exkluzív kóstolók sora, és a legendás borászoktársasága! Bock József, Thummerer Vilmos és Szepsy Kinga, kínálták remek boraikat, de együtt kóstolhattunk olyan illusztris borász barátainkkal is, mint Bárdos Sarolta, Molnár Péter és Orosz Gábor. A Mentha Project  Móré Csaba vezetésével, szinte önkívületben nyomta hajnali 4 óráig, köszönjük a kitartásukat, és a remek hangulatot, amelyet a táncparkettre varázsoltak.

{jb_redbox}Bige László, a Bige Holding cégcsoport tulajdonosa köszöntő beszédében az egyre nagyobb mértéket öltő gyűlölet visszaszorítására hívta fel a figyelmet, ahogy fogalmazott:az élet túl gyorsan elröpül, emiatt sokkal inkább érdemes a szeretettel, egymás megbecsülésével foglalkozni, amelyhez kiváló alkalom a mostani borbál.{/jb_redbox}

7702-2

További képeinket a fotóra kattintva nézheti meg

A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA: 
Marso logo 01 allo cube

A RENDEZVÉNY KIEMELT TÁMOGATÓI:

vela auto logo
VELA AUTÓ KFT. VOLVO MÁRKAKERESKEDÉS

tarpa logo masolata

Vela logo

Szabolcs RGB

agroforg
husqvarna

chocome

MEGOSZTÁS