IX. Borbál Fantasztikus gálával köszöntöttük Szabó Gabriellát, az Év emberét

Fantasztikus gálával köszöntöttük Szabó Gabriellát, az Év emberét

267

Borbal
Képünkön a korábbi Év emberei Szabó Gabriellával és a két szélén a főszervezőkkel, Nagy Gáborral és Máthé Csabával

Fantasztikus gálával köszöntöttük Szabó Gabriellát, az Év embere a megyében 2014 díjazottját. Február 28-án, szombaton az Egészségügyi Főiskola Zilahi Termében tartottuk az Év embere gálát, IX. Nyíregyházi Borbált, amelyről más most ki lehet jelenteni, az év egyik legszínvonalasabb társasági eseménye volt.

A bálozók egy rövid fotós összefoglalót nézhettek meg a tavalyi gáláról, ahol a főszerepet a három díjazott, Bárány László, ifjabb Bárány László és Bárány Péter kapta. Máthé Csaba főszervező köszöntőjét egy napokban megtörtént humoros történettel kezdte. A két jelenlévő bálozó hölgy, rövid szoknyában, magas sarkú topánkában a gálát megelőző napon a városban egy kissé illuminált és náluk egy fejjel alacsonyabb középkorú úriemberrel találkozott, aki összecsapta kezeit és azt mondta: Hölgyeim, ha az ország ilyen lábakon állna, akkor semmi gond nem lenne! A folytatásban köszöntötte a jelenlévő Év embereit, ifj. Bárány Lászlót, Bárány Pétert, Balogh István, Poroszka Ottót, Szabó Dénest és dr. Cservenyák Lászlót, valamint a meghívott sztárborászokat, Takler Andrást, dr. Molnár Péter, Bárdos Saroltát és Orosz Gábort. Majd a színpadon oklevéllel, plakettel és egyedi borral köszöntötte Szabó Gabriellát, az Év embere a megyében 2014 díjazottját, aki a Mc’Donalds nyíregyházi üzletvezetője és a tavalyi évben az amerikai cég Golden Awards díját, a Mc’Donalds Oscar-díját nyerte el. A díjhoz még társult Lakatos Tibor által készített egyedi pálinka is, amit fia, Lakatos Balázs adott át.

{jb_redbox}Gabika férjével, dr. Kiss Kálmánnal együtt fogadta a gratulációkat, az a tétel, hogy minden sikeres féri mögött egy hölgy áll, ez most megfordult. A meghatódott díjazott elsősorban férjének köszönte meg a támogatást és jelezte, hogy a közeljövőben három lánya közül a nagyobbik fogja átvenni a nyíregyházi üzletek irányítását. Külön kiemelte, hölgyként elsőként kapta meg a díját és hozzátette, az USA-ban egy ideig csak hölgy nevekről nevezték el a hurrikánokat, mondván, az amerikaiak egy hölgyről elnevezett hurrikánról mégsem gondolják annyira, hogy iszonyatos pusztítást tud végezni. Majd váltottak és férfi neveket is adtak a hurrikánoknak. A főszervező ezt a párhozamot kihasználva kérte a résztvevőket, hogy Gabriella hurrikán módjára élvezzék a gála minden részletét.{/jb_redbox}

2801
További képeinket a fotóra kattintva nézheted meg.

A gála további részleteiről folyamatosan számolunk be Nektek! 

MEGOSZTÁS