VII Nyíregyházi borbál Bock, Szepsy és Thummerer az Év embere gálán

Bock, Szepsy és Thummerer az Év embere gálán

608

bige-1Borász legendák, Bock József, Szepsy István és Thummerer Vilmos tart exkluzív borkóstolót az Év embere díjkiosztó gálán, VII. Nyíregyházi Borbálon 2013. március 2-án az Egészségügyi Főiskola Zilahi Termében. Mindhárom különleges borokkal érkeznek, amellyel szeretnék megörvendeztetni Bige Lászlót, az Év embere a megyében 2012 díjasát, valamint a báli résztvevőket.

bock józsefA Borigo szaklap alapján 2012-ben az Év borászatának választott Bock Pincészet vezetője, az ország Boxi bácsija, ahogy a villányi borászt nevezik, egy különlegességgel is készül a gálára. Szepsy István Mádról a legfinomabb, dűlőszelektált furmintjait hozza magával, de a kínálatból nem hiányozhat az édes Szamorodni, a Cuvée vagy az Aszú. Az egri Thummerer Vilmos, aki utoljára 2007-ben volt vendége a Nyíregyházi Boresteknek, külön kihangsúlyozta, idén csak a Nyíregyházi Borbált tiszteli meg jelenlétével, s erre az alkalomra egy remek borválogatást állított össze. 

Szepsy IstvanA gálán a négyfogásos tányér szervizes ínyenc menüt a hozzá illő borokkal Krivács András, a Magyar Gasztronómiai Szövetség elnöke a baktai Fenyves Csárda séfjeivel állítja össze, de emellett pálinka ízlelgető, sajtbüfé, koktélbár és kávé sarok is szolgálja a bálozók szórakoztatását. A zenéről és a jó hangulatról Móré E. Csaba vezetésével a Mentha Project gondoskodik, a szervezők meglepetésnek szánják a sztárvendég kilétét és nem marad a szokásos jótékonysági borárverés, valamint a nagy értékű tombolasorsolás sem.

thummerer vilmos 2011Belépőjegy: 17.500 Ft, amely tartalmazza a teljes ellátást (köszöntő ital, négyfogásos tányér szervizes ínyenc vacsora hozzá illő borokkal, pálinkakóstoló, koktélbár, exkluzív borkóstolók (Bock József, Szepsy István, Thummerer Vilmos), kávé sarok, sajtbüfé.

 

 

 

A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA: 
Marso logo 01 allo cube

A RENDEZVÉNY KIEMELT TÁMOGATÓI:

vela auto logo
VELA AUTÓ KFT. VOLVO MÁRKAKERESKEDÉS

tarpa logo masolata

Vela logo

Szabolcs RGB

agroforg
husqvarna

chocome

MEGOSZTÁS