VIII. Nyíregyházi Borbál Szombaton lesz az Év embere díjkiosztó gála

Szombaton lesz az Év embere díjkiosztó gála

300

Év embere 2013A tavalyi gálán dr. Teschmayer Gábor, Bige László és Máthé Csaba

Március 1-én, szombaton 19 órától kezdődik az Év embere díjkiosztó gála, egyben VIII. Nyíregyházi Borbál az Egészségügyi Főiskola Zilahi Termében. Idén a Master-Good cégcsoport három tulajdonosa, Bárány László és két fia, ifjabb László és Péter veheti át a díjat Máthé Csaba és Nagy Gábor főszervezőktől.

Év embere 2013-1
A két főszervező az Év embere korábbi díjazottjaival

A gálán a négy fogásos tányér szervizes vacsorát a baktai Fenyves Szálloda és Konferencia Központ séfjei készítik, amelyet Krivács András szálloda tulajdonos, egyben a Magyar Gasztronómiai Szövetség elnöke állított össze. Valamennyi fogáshoz a hozzá illő borokat kóstolhatják a résztvevők.

tuzséri év pálinkája
Magyarország Legjobb Pálinkája 2012-ben a
Tuzséri pálinka manufaktúra 2011-es évjáratú vilmoskörte pálinkája,
amelyet az Év embere gálán is kóstolhatnak a bálozók

A vendégek üdvözlőitalként a Tarpa Manufaktúra Kft. és Tuzséri Pálinka Manufaktúra Kft. díjnyertes pálinkáit kóstolhatják meg, emellett lesz koktél ízlelgető, kávésarok, chocoMe csokoládé, sonka és sajt kóstoló is, utóbbit a méltán híres mádi Bodnár Sándor szolgálja fel. Borászlegendák is érkeznek a gálára, Konyári János és Légli Ottó, ők a legfinomabb boraikat kóstoltatják, mellettük a Tokaj Kereskedőház Áts Károly legfrissebb borait mutatja be.

Év embere 2013-2
Bige Lászlónak gratulál dr. Cservenyák László és Balogh István

{jb_redbox}A két sztárvendég közül Csepregi Éva éjfél előtt, Hevesi Tamás a nagyszabású tombola és a jótékonysági borárverés után lép.{/jb_redbox}

{jb_info}A jótékonysági borárverésből befolyt bevételt a főszervezők az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány részére ajánlják fel. {/jb_info}

A rendezvényen a hangulatról Móré E. Csaba vezetésével a Mentha Project gondoskodik. 

Főtámogató:
 Marso logo 01 allo cube

Kiemelt támogatók:

alpin Vela logo vela auto logo
Tokaj Kereskedohaz Szabolcs RGB woodex
 agroforg   mindenami2 

Támogatók:

Tarpa  logo chocome

MEGOSZTÁS