VIII. Nyíregyházi Borbál Minden percét élveztük az Év embere gálának

Minden percét élveztük az Év embere gálának

280

9311

Micsoda buli! Micsoda fotók! Szuperek! Az Év embere gála, VIII. Nyíregyházi Borbál két fotósa, Kerekes Kata és Kerekes Zoli megint nagyot alkotott, hiszen fotóik újra és újra művészi színvonalúak.

Visszaadják a gála nagyszerű és kötetlen hangulatát, a főszervezők által mindig is hangsúlyozott politika és protokoll mentességet, az Év embereinek meghatottságát, az igazi társasági légkört. Mindig el tudnak lesni olyan pillanatokat, amelyeket évek múlva is mosolyogva nézünk, visszaidézve az elkapott pillanatokat, például a vacsora lázas előkészületeit, a Mentha Project estjét, a különleges ruhákban érkező bálozókat.

9277

Nekünk a gála ennek az esztendőnek a kiemelkedő buliját jelenti, olyan estet, amelynek minden percét élvezzük. Szerencsére nemcsak mi vagyunk így, hanem a visszajelzések alapján a résztvevők is. A gála utórezgéseként láthatnak nagyszerű fotókat, mi a bál lezárásánál tartunk, de mindig is hangsúlyozzuk, már készülünk a jövő évire, a IX. Nyíregyházi Borbálra, 2015. február 28-án. Szemezgessenek a fotók között, érdemes!

 9304
Gépgalériánkat a fotóra kattintva lehet megnézni.

Főtámogató:
 Marso logo 01 allo cube

Kiemelt támogatók:

alpin Vela logo vela auto logo
Tokaj Kereskedohaz Szabolcs RGB woodex
 agroforg   mindenami2 

Támogatók:

Tarpa  logo chocome

MEGOSZTÁS