VIII. Nyíregyházi Borbál Káprázatos gálán köszöntöttük az Év embereit

Káprázatos gálán köszöntöttük az Év embereit

242

év embere 2013

Március 1-én az év társasági eseményén köszöntöttük az Év embereit, a Master-Good cégcsoport három tulajdonosát, Bárány Lászlót és két fiát, ifjabb Lászlót és Pétert. Az Év embere díjkiosztó gála, egyben a VIII. Nyíregyházi Borbált az Egészségügyi Főiskola Zilahi termében rendeztük, ahol közel 200-an köszöntötték az Év embereit, majd káprázatos hangulatban báloztak.

Máthé Csaba főszervező megnyitó beszédében a szeretetre, a helyi értékek megbecsülésére hívta fel a figyelmet, majd az Év emberei egy rövidfilmben mutatkoztak be. Az Év embere díjait Máthé Csaba adta át, Lakatos Tibor és Lakatos Balázs saját készítésű pálinkával kedveskedett nekik.

{jb_redbox}Bárány László köszönő beszédében a több generációs családról szólt, a cégcsoport jelenlegi helyzetéről, megköszönte a feleségeknek az áldozatos munkát, fiainak a generáció váltás zökkenőmentességét, ahogy fogalmazott: amikor a fiai cégvezetők lettek a Master-Goodnál, a cégcsoport átstartolt. {/jb_redbox}

A gála a négyfogásos tányér szervizes vacsorával folytatódott, amelyet a baktai Fenyves Szálloda és Konferencia Központ séfjei készítettek el, a Sipkay Szakközépiskola tanulói, Csordás János tanár vezetésével szolgáltak fel a hozzá illő borokkal együtt. Közben díjnyertes tuzséri és tarpai pálinkákat lehetett ízlelgetni, a Dallmayr a legfinomabb kávéit kóstoltatta, a hölgyek örömére finomabbnál finomabb koktélokat kevertek, Bodnár Sándor mádi sajtos remekei szenzációsan illettek a borokhoz és nem maradhatott el a chocoMe finom kreációi sem. Légli Ottó saját borait, Szelestey Nóra a Konyári Pincészet, Takács Adrienn a Tokaj Kereskedőház borait kóstoltatta, mindhárman remek összeállításokat hoztak.

A színpadon Móré E. Csaba vezetésével a Mentha Project gondoskodott a hangulatról, majd Csepregi Éva a legismertebb Neoton slágerekből adott ízelítőt. Éjfélkor a jótékonysági borárverésen exkluzív borokat árvereztettek, a bevételt a két főszervező, Máthé Csaba és Nagy Gábor az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány számára ajánlották fel, majd következhetett a tombola kisorsolása értékes ajándékokért.

Hevesi Tamás lebarnultan érkezett, hiszen az elmúlt két hetet napsütéses vidéken töltötte, de ő is megmozgatta a bálozókat. Zárásként a Mentha Project táncoltatta meg a gála résztvevőit hajnal három óráig. 

2014 Borbál élesebb
Az Év emberei a korábbi díjazottakkal (balról jobbra):
dr. Cservenyák László, Szabó Dénes,
Bárány Péter, Bárány László, ifj. Bárány László,
dr. Tasnádi Csaba, Berecz Péter, Márkus József.

Főtámogató:
 Marso logo 01 allo cube

Kiemelt támogatók:

alpin Vela logo vela auto logo
Tokaj Kereskedohaz Szabolcs RGB woodex
 agroforg   mindenami2 

Támogatók:

Tarpa  logo chocome

MEGOSZTÁS