Borbál Dolly a sztárvendég az Év embere Gálán!

Dolly a sztárvendég az Év embere Gálán!

639

Dolly lesz a sztárvendége az Év embere gála, XIII. Nyíregyházi Borbálnak, amelyet 2019. március 30-án, szombaton 19 órától rendezünk a nyíregyházi Zilahi teremben, ahol Fucsovics Mártont ünnepeljük, aki a civil zsűri döntése alapján az Év embere a megyében 2018 díjat veheti át.

Fucsovics Marci az elmúlt héten Szófiában második ATP-döntőjét játszotta, ahol a fináléban két játszmában vesztett az orosz Medvegyev ellen.

A nyíregyházi teniszező, aki jelenleg a 38. helyen áll a világranglistán, a héten Rotterdamban lép pályára.

Edzője, Sávolt Attila a hét elején nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, amelynek elmondta: tanítványát a világranglistán a legjobb 20 közé várja! Természetesen folyamatosan figyeljük Marci versenyeit, miközben továbbra is azt szeretnénk, a tizenharmadik gálán is nagyszerűt alkossunk. Azt már a korábbi beharangozónkban megírtuk, hogy a gála vacsorát Kósa Krisztián mesterszakács vezetésével a Lugas Hotel készíti, a sztárborászok közül a villányi ifjabb Tiffán Zsoltot hívtuk meg, mellette egy másik tokaji sztárborász, Áts Károly fog érkezni, remek száraz és édes furmintokkal.

Az egykori Hungária együttes női szólistája Dolly éppen a zenekar feloszlatása után alakította meg a Dolly Rollt, amelynek eredeti felállásában a következők zenéltek: Kékes Zoltán (Sziszi), Novai Gábor (Nova), Fekete Gyula, Jeszenszky Béla Tibor (Flipper Öcsi), Zsoldos Gábor (Dedy).

Az 1983-as alapítás óta többször szüneteltették a zenekar koncertjeit, de a jubileumokra mindig összeálltak. Sajnos 2017-ben elhunyt Kékes Zoltán, az együttes gitárosa, vezetője és menedzsere, akivel Dolly az előtte lévő 9 évet végig koncertezte. Ezt követően Dolly bejelentette, hogy a Dolly Roll nem működik tovább, helyette a Dolly Plusssz elnevezésű zenekarral koncertezik tovább. De nézzük, milyen klasszikus dalok is fűződnek Dollyhoz: Isztambul, Vakáció, Modern románc, vagy az Elpattant a húr. Azok a szerencsések, akik szinte valamennyi Év embere gálán részt vettek, azok elmondhatják magukról, az eredeti felállásban fellépő Hungária zenekar valamennyi kiemelkedő tagját láthatták, vagy láthatják Nyíregyházán, hiszen vendégünk volt Fenyő Miki, Novai Gábor, Szikora Robi és most Dolly!

Ahogy eddig is megszokhatták, március 30-án exkluzív gálán köszöntjük az Év emberét, a megye egyedüli tányér- és borszervizes vacsoráján, ahol a négyfogásos vacsora mellett pálinka, sajt, sonka, csokoládé sziget, kávé és koktél kóstoló lesz. Két sztárborász is kóstoltat, ifj. Tiffán Zsolt és Áts Károly, a zenéről és a jó hangulatról az LK Beat gondoskodik. Ezúttal is lesz jótékonysági borárverés értékes és exkluzív borokra valamint értékes tárgyakért tombolasorsolás.

EMLÉKEZTETŐÜL AZ EDDIGI ÉV EMBERE A MEGYÉBEN DÍJAZOTTJAI:
• Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark ügyvezető igazgatója,
• dr. Tasnádi Csaba, a Móricz Zsigmond Színház igazgatója,
• Szabó Dénes, a Cantemus Kórus vezetője,
• dr. Cservenyák László, a Szatmári Múzeum igazgatója, és Bencze Antal, a Ke-Víz 21 Zrt. vezérigazgatója,
• Marso Kft. tulajdonosai – Berecz Péter, Márkus József, Poroszka Ottó, Somlai Sándor-,
• Balogh István, a Carbon Black Kft. ügyvezető igazgatója, Balázs Attila, az MTVA fotóriportere (különdíj),
• Bige László, a Bige Holding cégcsoport tulajdonosa,
• Master Good cégcsoport tulajdonosai, Bárány László, ifj. Bárány László és Bárány Péter.
• Szabó Gabriella, a McDonald’s nyíregyházi üzletvezetője
• Novák Tibor, Novák Tiborné Erika, Novák Éva és Novák Mariann, a mátészalkai Nobilis Zrt. tulajdonosa, vezérigazgatója, export- és marketing teendőkért felelős vezetője
• Pekó László, a Nyírzem Zrt. elnök-vezérigazgatója, a COOP elnöke és Lakatos Tibor, a Vela Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója
• Bede József, a Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet alelnöke, a korábbi Szabolcs Takarékszövetkezet ügyvezető-elnöke

A díjkiosztó gáláról bővebben az nyhborozo.hu oldalon olvashatnak, jegyigénylés: Máthé Csaba (20/9656-444, mathe.csaba001@gmail.com), Nagy Gábor (20/397-1915 gazi.kft@chello.hu).

MEGOSZTÁS