Borbál Krivács András és a Zombor-csoport két ügyvezetője kapja az Év embere a...

Krivács András és a Zombor-csoport két ügyvezetője kapja az Év embere a megyében 2019 díjat

1531

Krivács András, a Magyar Gasztronómiai Szövetség elnöke, a baktalórántházi Fenyves Szálloda és Konferencia Központ szálloda igazgatója és a nyíregyházi Zombor-Csoport két ügyvezető-tulajdonosa, Zombor Krisztián és Zombor Szabolcs megosztva veheti át az Év embere a megyében 2019 díjat!

Tizennegyedik alkalommal hirdettük meg az Év embere a megyében címet, amelyre több javaslat is érkezett. Közülük a civil zsűri döntése alapján Krivács András valamint Zombor Krisztián és Zombor Szabolcs veheti át a díjat 2020. március 21-én 19 órától az Év embere gála, XIV. Nyíregyházi Borbálon. Az exkluzív gálát a nyíregyházi Zilahi teremben rendezzük.

Tizennegyedik alkalommal vártuk a jelöléseket azoknak a személyek nevére, akik a kultúra, a tudomány, a sport, a gazdasági és a társadalmi élet területén vagy idén, vagy eddigi munkásságukkal maradandót alkottak. Közülük választotta ki a civil zsűri Krivács Andrást a Magyar Gasztronómiai Szövetségben több cikluson át, elnökként végzett, a szövetségi gondolkodást, munkát megújító tevékenységéért, az elmúlt egy évtizedben a honi gasztronómia hagyományok megőrzéséért, népszerűsítéséért, míg a Zombor-Csoportot az elmúlt két évtizedben a műemlékvédelmi építészet területén végzett kiemelkedő munkájáért. Idén a csoport a Műemlékek és Műemlékhelyszínek Nemzetközi Tanácsának (ICOMOS) Magyar Nemzeti Bizottságától a gacsályi középkori templom felújításáért ICOMOS-díjat vehettek át, ami a műemléki építészeti szakma Oscar-díja.

Ahogy eddig is megszokhatták, 2020. március 21-én exkluzív gálán köszöntjük az Év emberét, a négy fogásos tányér és borszervizes vacsora mellett pálinka, sajt, sonka, csokoládé kóstoló, két borászat bemutatója, sztárvendég, jótékonysági borárverés és értékes ajándékokért tombola sorsolás lesz.

EMLÉKEZTETŐÜL AZ EDDIGI ÉV EMBERE A MEGYÉBEN DÍJAZOTTJAI:

• Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark ügyvezető igazgatója,
• dr. Tasnádi Csaba, a Móricz Zsigmond Színház igazgatója,
• Szabó Dénes, a Cantemus Kórus vezetője,
• dr. Cservenyák László, a Szatmári Múzeum igazgatója, és Bencze Antal, a Ke-Víz 21 Zrt. vezérigazgatója,
• Marso Kft. tulajdonosai – Berecz Péter, Márkus József, Poroszka Ottó, Somlai Sándor-,
• Balogh István, a Carbon Black Kft. ügyvezető igazgatója, Balázs Attila, az MTVA fotóriportere (különdíj),
• Bige László, a Bige Holding cégcsoport tulajdonosa,
• Bárány László, ifj. Bárány László és Bárány Péter, a Master Good cégcsoport tulajdonosai,
• Szabó Gabriella, a McDonald’s nyíregyházi üzletvezetője
• Novák Tibor, Novák Tiborné Erika, Novák Éva és Novák Mariann, a mátészalkai Nobilis Zrt. tulajdonosa, vezérigazgatója, export- és marketing teendőkért felelős vezetője
• Pekó László, a Nyírzem Zrt. elnök-vezérigazgatója, a COOP elnöke és Lakatos Tibor, a Vela Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója
• Bede József, a Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet alelnöke, a korábbi Szabolcs Takarékszövetkezet ügyvezető-elnöke
• Fucsovics Márton teniszező

A díjkiosztó gáláról bővebben az nyhborozo.hu oldalon olvashatnak, jegyigénylés: Máthé Csaba (20/9656-444, mathe.csaba001@gmail.com), Nagy Gábor (20/397-1915 gazi.kft@chello.hu).

MEGOSZTÁS