Borestek 8 remek Thummerer bort kóstolunk Kisvárdán az Amadeusban

8 remek Thummerer bort kóstolunk Kisvárdán az Amadeusban

425

Hegedüs Anett, Thummerer Vilmos unokája, a pincészet marketing felelőse lesz a vendégünk a februári Kisvárdai Boresten.

Az idei év második kóstolóját február 21-én szerdán, Kisvárdán ezúttal az Amadeus étteremben, 19 órai kezdettel tartjuk.

Thummerer Vilmost a magyar borászat egyik legendáját, senkinek sem kell bemutatni, aki kapcsolatba került már jó magyar borokkal. A 100 hektáros egri mintabirtok, immár több mint 30 éve készíti borait – a jó ivású, mindennapok borától kezdve a legmagasabb prémium igényeket kielégítő bor remekekig bezárólag. A tradíció szeretete, és ápolása ötvöződik a legmodernebb technológiai eljárásokkal, melyek létrehozták Magyarország egyik legismertebb, legszeretettebb, legmegbízhatóbb bor-brand-jét.

8 remekbeszabott Thummerer bort kóstoltat majd Hegedüs Anett, és bízunk benne hogy ezúttal maradandó bor-élményt nyújthatunk a kisvárdai borbarátoknak.

A jó borokhoz, sajtot, ásványvizet, a Madahús füstölt húskülönlegességeit és finom pékárut kínálunk kedves vendégeinknek!

A kóstoló tételei:

1. Egri Bokréta Cuvée 2017
2. Egri Rosé 2017
3. Egri Chardonnay Battonage 2016
4. Egri Cabernet franc-Merlot 2015
5. Egri Cabernet Sauvignon Superior 2013
6. Egri Bikavér Grand Superior Nagy-Eged-dűlő 2012
7. Egri Kékfrankos Válogatás 2006
8. Vili Papa Cuvée 2006

Várunk mindenkit szeretettel!

Bővebb információ, beszámolók, fényképek: www.nyhborozo.hu, facebook/nyhborozo

Szervezés: Máthé Csaba 20/9656-444, Nagy Gábor 20/397-1915.

MEGOSZTÁS