Rio De Korzó - 2014 Telt házzal búcsúzott a Rio de Korzó

Telt házzal búcsúzott a Rio de Korzó

1644

rdk 7 16

Örömünnep, telt ház, boldog német drukkerek és fantasztikus hangulat! Ezzel búcsúzott a Telekom támogatásával a Rio de Korzó szurkoló serege vasárnap este a labdarúgó VB-től. De kezdjük a szombati nappal, amikor a bronzmeccs ideje alatt a Telekom szurkométerrel mérte a nyíregyházi szurkolók hangerejét.

Fazekas Dániel 4G-s hangerővel bizonyult a legjobbnak, keményen feltolta a plafonig a skálát, a többiek olyan 4 és 3G közötti hangerőt produkáltak.

{jb_redbox}Érdekesség, hogy két leánybúcsút tartó és feleség jelölt is kipróbálta a szurkométert, mindketten leendő férjük nevét kiabálták, visították, sikeresen, hiszen 3G-t jelzett a gép!{/jb_redbox}

Tomasovszki Móni szépen kipingálta szombaton és vasárnap is a szurkolókat, a bronzmeccsre főleg holland, a fináléra német színeket kapott a többség. A hoszteszek hatalmas mennyiségben osztottak Telekomos tapsolókat, jutott bőven az egyedi, foci VB-re gyártott Telekom labdákból is, úgyhogy a sörözön mellett ajándék özönben is része volt a Rio de Korzó szurkolóinak. Szombaton a hollandok voltak a kedvencek, vasárnap a németek. Ekkorra teljesen megtelt a Rio de Korzó területe, kb. 300-an drukkolták végig a meccset és hangos üdvrivalgással köszöntötték a németek győztes gólját. Ahogy vége volt a döntőnek, nagyon sokan maradtak még a díjkiosztóra, majd búcsúztak, két éve múlva EB és olimpia, négy év múlva újra foci VB!

rdk 7 34
Képgalériánkat a fotóra kattintva nézheted meg.

 Főtámogató:

telekom logó 1

Kiemelt támogatók:

alpin Szabolcs RGB woodex
MEGOSZTÁS