Rio De Korzó - 2014 Dekázgatva néztük a narancssárgákat

Dekázgatva néztük a narancssárgákat

734

rdk 6 12

A Telekom támogatásával a vasárnap késő esti Hollandia-Mexikó labdarúgó VB közvetítés szünetében dekázgattunk a Rio de Korzó területén. Kellemes Telekom pamlagon csücsülhettünk, közben figyeltük, a hat speciális Telekom focilabda hogy talál gazdára.

{jb_redbox}Vállalkozó szellemű fiatalember bőven akadt, nem kellett különösebbet tenni, mint 15-ször dekázgatni vele. Akinek kevesebbszer sikerült, az sem csüggedt el, hiszen egy speciális Telekom napszemüveggel gazdagodott, a többiek vitték, pattogtatták a szuper labdákat.{/jb_redbox}

rdk 6 20

Azért volt segítség is a dekázásnál, két profi bemutatta a gyakorlatot, két csinos hosztesz pedig fotózgatta a srácokat. Telt ház figyelte a hollandokat, naná, hiszen azzal, hogy továbbjutottak, a labdarúgó VB egyik favoritjává léptek elő. A ma kora esti meccsen figyelhetjük a franciák játékát, akik Nigéria ellen küzdenek, majd a németek lépnek pályára Algéria. Holnap jöhetnek Messiék és a csoda belgák, előbbiek a svájciakkal, utóbbiak az Obama által dicsőített amerikaiakkal mérkőznek.

A belgákhoz továbbra is nagyon illik a belga sör a Rio de Korzón! A foci VB-n minden továbbjutó csapat országában a meccs időpontjára megáll az élet, hihetetlen szeretet, szurkolás veszi körül a csapatot. De jó lenne ezt nekünk is átélni egyszer! Addig marad a meccsnézés a Rio de Korzó területén a Telekom szuper ajándékaival!

 rdk 6 39
Képgalériánkat a fotóra kattintva nézheted meg.

Főtámogató:
telekom logó 1

Kiemelt támogatók:

alpin Szabolcs RGB woodex

MEGOSZTÁS