Rio De Korzó - 2014 Belga sörökkel nézzük a brazil meccset!

Belga sörökkel nézzük a brazil meccset!

772

Belga Sorok paradeja

Június 27-én, pénteken egy napra megpihen a labdarúgó VB mezőnye, mi nem! Péntek, szombat és vasárnap, vagyis június 27-28-29-én a Rio de Korzó területén tartjuk a Belga Sörök Parádéját. Egy laza sörözésre várunk mindenkit, készüljünk együtt a belga sörökkel a szombati és vasárnapi négy mérkőzésre.

Június 28-29-én a Telekom támogatásával a Rio de Korzó területén már az egyenes kieséses meccseket nézhetjük, szombaton kora este a dél-amerikai egyik rangadón a brazilok mérkőznek a chileiekkel, majd este a kontinens másik két továbbjutója, Kolumbia és Uruguay mérkőzik egymással. Egy apátsági barna, egy Campus világos, vagy a két meggyes, a Floris Kriek és a Delirium Red biztosan lecsúszik már pénteken, de szombaton bizonyosan. Vasárnapra is hagytunk rangadót, hiszen a hollandok Mexikót fogadják, majd Costa Rica szeretne túljutni a görögökön.

{jb_redbox}A belga sörökkel kívánunk mindenkinek tartalmasan habzó hét végét! Gyertek, sörözzetek, lazuljatok, szombat és vasárnap sörös pohárral a kézben szurkoljatok kedvenceiteknek!{/jb_redbox}

Belga Sorok paradeja-nagy

Főtámogató:
telekom logó 1

Kiemelt támogatók:

alpin Szabolcs RGB woodex

MEGOSZTÁS