Rio De Korzó - 2014 Szombaton a leghangosabban szurkolók címére hajtunk!

Szombaton a leghangosabban szurkolók címére hajtunk!

1661

foci vb-5

Micsoda meccsek, Európa-Dél-Amerika ellen! Július 8-án este tíztől német-brazil, majd július 9-én szintén este tíztől argentín-holland szuper rangadók következnek a labdarúgó VB-n, amit a Telekom támogatásával a Rio de Korzón nézhetünk meg!

Nincs mese, akár lehet dél-amerikai, de akár lehet európai finálé is, vagy akár marad a harmadik variáció: a két kontinenset képviselő csapat küzd vasárnap a trófeáért. Ki-ki vérmérséklete alapján szurkolhat a csapatoknak. Az már látszik a Rio de Korzó közönségén, hogy a német és a brazil szurkolók közel azonos számban vannak, viszont a hollandoknak nagyon sokan drukkolnak. Láttunk már brazil szurkoló mezes drukkert, német szurkolót olyan napszemüvegben, amelyen a német trikolor szerepelt, vagy hölgyet hajában a német zászló színeivel.

Pedig az extrém dolgok még most következnek: Telekom focilabdákat sorsoltunk ki a múlt héten, kedden és szerdán a meccsek szüneteiben szintén lesznek labdáink. De az igazi két nagy dobás szombaton és vasárnap érkezik: lesz házi arcfestőnk, aki bármilyen testrészre (na, azért intimre nem!) ráfesti a csapatok színeit. És az igazi durranás: szombatra érkezik a szurkométer, vagyis a helyi szurkolók hangját mérni fogják és akár Nyíregyházán lehetnek a leghangosabb szurkolók! Szóval erősítsük a torkokat, kenegessük, mondjuk Kurbelyék házi sörével, vagy a belga és a cseh sörcsodákkal, az szerintem mindenkinek jót fog tenni.

Szombaton este nyolc órától jöhet a torok köszörülés, torok reszelgetés és hajrá! Szurkoljunk hangosan, mérni fogják, természetesen más városban is, de azért jó lenne, ha Nyíregyháza nyerné a leghangosabban szurkolók címét! Várunk mindenkit, addig is kedden és szerdán lehet gyakorolni!

foci vb 12
További képeinket a fotóra kattintva nézheted meg.

  Főtámogató:

telekom logó 1

Kiemelt támogatók:

alpin Szabolcs RGB woodex

MEGOSZTÁS