Pálinka és Forró ízek kavalkádja 2013 Pálinka ünnep a Korzó mellett

Pálinka ünnep a Korzó mellett

849

palinkaOktóber 17-20-a között Nyíregyházán, a Korzó Bevásárlóközpont melletti szabad területen második alkalommal szervezik a Pálinka és Forró Ízek Kavalkádját, hagyományteremtő elgondolással, amely a rendezők szándéka szerint a tél elő egyik népszerű és hangulatos rendezvénye lesz a Nyírség fővárosában. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a magyar eredetvédett pálinkák közül három is megtalálható, a szabolcsi almapálinka, a szatmári szilvapálinka valamint az újfehértói fürtös meggypálinka.

Ezeket a nemes párlatokat valamint további 30 fajta hungaricum pálinkát kívánják bemutatni az ország szinte minden részéből érkező pálinka főzdék Nyíregyháza belvárosában naponta 16-24 óra között.

{jb_redbox}A Pálinka és Forrók Ízek Kavalkádjának mottója:
„ízlelgessünk minőségi, gyümölcsből főzött pálinkákat!”{/jb_redbox}

palinka2

E szlogen jegyében 4 napon keresztül 10 kiváló pálinkafőzde minőségi termékeit mutatják be, oly módon, hogy lehetőség szerint egy szép keresztmetszetet kapjanak a pálinkakedvelők Magyarország leghíresebb főzdéinek kínálatából. És hogy ne csak a pálinkakedvelők érezhessék magukat kitűntetve, az ünnepi kavalkádból nem hiányozhatnak a különböző ízesítésű forralt borok, a különleges finom kávék, teák, a különféle zamatú forró csokik, grogok, puncsok, a forró krém levesek valamint a hagyományos szabolcsi, szatmári gasztronómiai ínyencségek sem. 

 A rendezvény kiemelt támogatói:

Marso logo 01 allo cube alpin

volvo

Vela Autó Kft

mada-banner 170 100 Vela logo
woodex corvin-borhaz-logo

Daruber logo

MEGOSZTÁS