Pálinka és Forró ízek kavalkádja 2013 Csütörtöktől pálinka ünnep a Korzó mellett

Csütörtöktől pálinka ünnep a Korzó mellett

678

PalinkasPohar2Október 17-én, csütörtökön 16 órától startol a II. Pálinka és Forró Ízek Kavalkádja Nyíregyházán, a Korzó Bevásárlóközpont melletti szabad területen. A jelszó: csak ízlelgetve, kortyolgatva! Az elmúlt évben novemberben rendeztük meg, amely általános sikert aratott, viszont a hideg miatt már kénytelenek voltunk este tízkor bezárni. Most egy hónappal korábban reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzánk, úgyhogy tovább lehet ízlelgetni a finomabbnál finomabb pálinkákat, na és a forró italokat, többet között a forralt borokat.

{jb_info}Hagyományteremtő céllal indítottuk ezt a rendezvényt, szeretnénk, ha az őszt egy hangulatos rendezvénnyel zárnánk és vennénk egy jó nagy pálinkás kortyot a meteorológusok előrejelzése alapján a zord tél előtt. {/jb_info}

PalinkasPohar--Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a magyar eredetvédett pálinkák közül három is megtalálható, a szabolcsi almapálinka, a szatmári szilvapálinka valamint az újfehértói fürtös meggypálinka. Ezeket a nemes párlatokat valamint további 30 fajta hungaricum pálinkát kívánják bemutatni az ország szinte minden részéből érkező pálinka főzdék Nyíregyháza belvárosában naponta 16-24 óra között. 

{jb_redbox}A Pálinka és Forrók Ízek Kavalkádjának mottója: „ízlelgessünk minőségi, gyümölcsből főzött pálinkákat!” E szlogen jegyében 4 napon keresztül 6 kiváló pálinkafőzde minőségi termékeit mutatják be, oly módon, hogy lehetőség szerint egy szép keresztmetszetet kapjanak a pálinkakedvelők Magyarország leghíresebb főzdéinek kínálatából.{/jb_redbox}

És hogy ne csak a pálinkakedvelők érezhessék magukat kitűntetve, az ünnepi kavalkádból nem hiányozhatnak a különböző ízesítésű forralt borok, egy igazi kuriózum, az eperbor, valamint a hagyományos szabolcsi, szatmári gasztronómiai ínyencségek sem. 

 A rendezvény kiemelt támogatói:

Marso logo 01 allo cube alpin

volvo

Vela Autó Kft

mada-banner 170 100 Vela logo
woodex corvin-borhaz-logo

Daruber logo

MEGOSZTÁS