címlap - folyamatosan Szeretjük a bort

Szeretjük a bort

483

Ez a tény önmagában nem éppen különleges, hiszen emberek 100 milliói mondhatják el magukról ugyanezt, Földünkön.

Szeretjük a jó, magyar bort! Ezt a tényt, már szűkülő keretben, de reményeink szerint még mindig több milliónyian vallják, hazánkban és a nagyvilágban.

Akkor miért is készítjük borral foglalkozó oldalunkat? Hitünk szerint a bor különleges univerzum. Létezése keretbe fogja az ember életét – bölcsőjénél, áldást mondanak vele, koporsójánál, örök nyugalmat kívánnak, fájdalmat enyhítenek.Közben a bor szeretete világokat mozgat meg, barátságokat, szerelmeket, üzleti sikereket kovácsol!

Jó bor mellett, terített asztalnál, egy jó társaságban kinyílik a világ, megszűnik egy kis időre a mindenkit körülölelő őrült rohanás, nyugodtan foglalkozhatunk az élet egyéb fontos szépségeivel, értékeivel.

Bátran kijelenthetjük, a borkultúra virágzása nagyban köszönhető jelentős közösség építő, formáló, és megtartó erejének. Ezért gondoltuk azt, hogy szűkebb pátriánkban, ezen a homoki, ámde jelentős bormívelő hagyományokkal rendelkező vidéken (lásd a Nyírszőlős, Borbánya, Kistelekiszőlő elnevezéseket) jó pár száz, de inkább pár ezer hozzánk hasonlóan „borban gondolkodó” barátunknak teremtünk rendezvényeink által egy valós, míg web téren egy virtuális közösségi fórumot.

Reméljük, hogy együtt gondolkodva, cselekedve, egy vidám, derűs honlapot indítunk útjára, melyen keresztül hasznos és fontos információk, érdekes hírek, és a „helyi boros megmozdulásaink” juthatnak el a leggyorsabb formában borkedvelő barátainkhoz.

Máthé Csaba, Nagy Gábor


  

MEGOSZTÁS